Sint Anthoniehof Maasdam

Hoeksche Waard
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 465.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
2900 - 4250m2

Over dit project

EXCLUSIEF WONEN IN HET GROEN
Stelt u zich eens voor: elke dag prachtige vergezichten over uitgestrekte akkers in een omgeving die zich laat kenmerken door een weidse polder, beboomde dijken, kreken omzoomd met rietkragen en een grote diversiteit aan flora en fauna.

Na een dag hard werken is uw huis dé plek van rust, ruimte en privacy. Het is thuiskomen in een huis wat voldoet aan uw wensen van wooncomfort en is vormgegeven naar uw eigen wensen en inzicht. Wie droomt hier nu niet van? Deze dromen worden werkelijkheid in het Sint Anthoniehof te Maasdam.

SINT ANTHONIEHOF
De kavels van het Sint Anthoniehof liggen aan de Polderdijk 15a (ter hoogte van nummer 17) te Maasdam. Aan de rand van de Anthoniepolder en tegenover de Binnenmaas. Via de N217 en de A29 staat u binnen 15 minuten in Rotterdam en binnen 10 minuten in Dordrecht. Ook de steden Breda (25 min.), Bergen op Zoom (35 min.) en Antwerpen (55 min.) liggen binnen handbereik.

ROYALE KAVELS
Een unieke kans! Op zeer royale kavels variërend van circa 2.900 m² tot circa 4.250 m² aan de rand van de Sint Anthoniepolder kunt u bouwen aan deze droom! De kavels liggen aan een hof en zijn ontsloten door middel van een gemeenschappelijke toerit welke bij de 5 gezamenlijke kaveleigenaren in privé-eigendom blijft.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sint Anthoniehof Maasdam
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 400.000,- tot € 465.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden