Het Ambacht

Hoeksche Waard
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 407.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 149m2
Kaveloppervlak
154 - 357m2
Inhoud
493 - 517m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Laan van Westmolen en Elisabeth van Loonstraat zal het oude sportcomplex plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan Het Ambacht met 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in diverse variaties. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Woningen in Het Ambacht
In Het Ambacht komen 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in de geliefde “Haagse Stijl” in diverse woningbreedtes, van 5,10 meter tot 6,0 meter. Deze woningen gaan in 2 fases in verkoop. Al deze woningen zijn gepositioneerd op ruime kavels en hebben in basis al een woningdiepte variërend van 9,56 tot 11,96 meter. Wil je je woning uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel? Geen probleem! De woningen hebben twee volledige lagen met in basis al drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De zolderverdieping is bij alle woningen vrij in te delen. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van Het Ambacht fase 1a bestaat uit:

*Type B: 2 Ruime hoekwoningen (bwnr. 7 & 15) met een breedte van 5,66 meter en een diepte van 11,96 meter. In basis hebben deze hoekwoningen al een uitbouw op de begane grond. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 129 m2. De prijzen zijn vanaf € 356.000, vrij op naam;
*Type C: 10 Grote herenhuizen (bwnr. 1 t/m 6 & 16 t/m 19). met een breedte van 6,00 of 6,26 meter en een diepte van 10,76 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 149 m2. Een aantal hoekwoningen worden standaard uitgevoerd met een grote aangebouwde berging. De prijzen zijn vanaf € 345.000, vrij op naam
NOG NIET IN VERKOOP: fase 1b met:

*Type A: 7 Eengezinswoningen (bwnr. 8 t/m 14) met een breedte van 5,10 meter en een diepte van 9,56 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 111 m2. De prijzen van deze woningen zijn op dit moment nog niet bekend;
Interesse
Kun je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je dan vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Planning
De Presale van Het Ambacht fase 1b met de woningtype B & C start op donderdag 30 januari 2020. De verwachting is dat de start verkoop plaats zal vinden in Maart 2020. De prognose start bouw staat gepland voor 3e kwartaal 2020. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Ambacht geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Ambacht worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1.45%
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Ambacht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19 (waarvan 12 beschikbaar)
Prijs
€ 345.000,- tot € 407.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden