De Boomgaard

Hoeksche Waard
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Woningen in De Boomgaard
In De Boomgaard komen 7 prachtige woningen in de geliefde “Haagse Stijl” in twee varianten namelijk 4 extra ruime twee-onder-één-kapwoningen én 3 grote vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gepositioneerd op zeer ruime kavels. De woningen hebben twee volledige lagen én een ruime zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van De Boomgaard bestaat uit:

*4 extra ruime twee-onder-een-kapwoningen, met een woningbreedte van ruim 7,5 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 178 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolderverdieping is vrij indeelbaar. Inclusief grote aangebouwde berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 400 m2 tot circa 420 m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
*3 vrijstaande villa’s met een woningbreedte van 7,13 meter en een woningdiepte van 13,76 meter. Deze villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 213 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar. Inclusief grote aangebouwde berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 750 m2 tot circa 780 m2. De prijzen zijn nog niet bekend.
Interesse?
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Planning
De start van de verkoop van De Boomgaard zal naar verwachting in het najaar plaats vinden.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Boomgaard
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
7
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden