De Molenwiek

Hoeksche Waard
Actueel aanbod

€ 535.000,- tot € 535.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1026 - 1026m2

Over dit project

In hartje Mijnsheerenland op de locatie van basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan De Molenwiek met 2 prachtige kavels. De locatie is uniek en bevindt zich in een rustige woonwijk met veel volwassen groen.

Kavels in De Molenwiek
In De Molenwiek komen 2 extra ruime kavels beschikbaar. De kavels kenmerken zich door het volwassen groen in de woonwijk. De kavels zijn beide 930 om 1026 m² en kunnen ruimte bieden aan verscheidene soorten woningen. De kavels zijn ruim opgezet en bieden tal van mogelijkheden. De kavels zijn meer dan 40 meter diep en meer dan 20 meter breed. Hierdoor heb je maximale vrijheid en kan je je woning oriënteren naar wens. Ook is er ruimte genoeg voor een garage en het stallen van meerdere auto’s.

Interesse
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site of bel voor meer informatie Natacia Rademaker op 06-22461522.

Planning
De verkoop is gestart!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Molenwiek
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 535.000,- tot € 535.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden