Het Orkest - Oud Beijerland

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Oud-Beijerland
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 160m2

Over dit project

Componeer je eigen thuis met Het Orkest

Altijd al jouw unieke woning willen samenstellen? Dit is je kans!
Landelijk wonen met stadse allure: Het Orkest is hét nieuwbouwplan van de Hoeksche Waard waarbij jij in zeven stappen jouw droomwoning kunt samenstellen.

Perfecte locatie
De woningen van Het Orkest zijn gelegen aan het water in dé nieuwbouwwijk van Oud-Beijerland, bekend onder de naam Poortwijk III. De wijk beschikt over veel voorzieningen in de directe nabijheid. Zo zijn scholen, supermarkt en speelvoorzieningen op loopafstand en ben je met de fiets binnen 5 minuten in het gezellige centrum. En Rotterdam is in circa 10 autominuten te bereiken!

20 beschikbare kavels
Kenmerkend voor Het Orkest is de keuzevrijheid én de bijzondere eigenschappen van de percelen. Zo wordt iedere kavel voorzien van minimaal 1 parkeerplaats op eigen terrein en beschikken de kavels over een zonnige tuin die grenst aan het water. De woningen worden daarnaast ook nog eens super duurzaam, wat wil je nog meer?

Keuzevrijheid bij Het Orkest
Van Wijnen en RoosRos Architecten geven de mogelijkheid om jouw unieke woning samen te stellen. In overleg met alle geïnteresseerden worden de woonbehoeften geïnventariseerd dat vervolgens zal leiden tot een keuzepalet die in een stappenplan nader wordt uitgewerkt. Uiteindelijk kan je door het doorlopen van deze stappen jouw droomwoning samenstellen, hoe gaaf is dat?!

Binnenkort zal er een woonworkshop worden georganiseerd om te inventariseren waar behoefte aan is zodat wij dit in het keuzepalet kunnen opnemen. Hier willen wij jou van harte voor uitnodigen! Ga naar www.hetorkest.nl en schrijf je nu in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Orkest - Oud Beijerland
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden