Abel Tasmankwartier

Hoeksche Waard
Actueel aanbod

€ 307.500,- tot € 510.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
104 - 177m2
Kaveloppervlak
103 - 244m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Abel Tasmankwartier bestaat uit 35 nieuwbouwwoningen die verdeeld zijn over 5 rijtjes. We kunnen de woningtypes grofweg verdelen in herenhuizen, schoolwoningen en eengezinswoningen.

Abel Tasmankwartier heeft een bijzondere opzet. Bijna het hele buurtje is autovrij, waardoor je rust ervaart ondanks dat je in het levendige centrum woont. Daarbij kunnen kinderen veilig buitenspelen in de Nieuw Bijlsteeg of in het groene straatje voor de schoolwoningen. Je auto parkeer je op het pleintje dat je bereikt via de Abel Tasmanstraat. Daarna loop je naar je voordeur. De statige herenhuizen hebben allemaal 2 parkeerplaatsen achter de tuin op eigen terrein.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Abel Tasmankwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35 (waarvan 35 beschikbaar)
Prijs
€ 307.500,- tot € 510.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden