Heeren van Rustenburg

Hoeksche Waard - Puttershoek
Toekomstig aanbod

€ 340.000,- tot € 625.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 166m2
Kaveloppervlak
134 - 528m2
Inhoud
480 - 649m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Wil jij graag een stap in je wooncarrière zetten? En klinken de woorden statig, ruimte, water en groen jouw als muziek in de oren? Dat hebben wij goed nieuws voor je! Op dit moment werken wij namelijk aan de ontwikkeling van misschien wel jouw nieuwe droomhuis. De Heeren van Rustenburg wordt een ruim opgezet nieuwbouwproject met diverse woningtypes met een gevarieerd en eigentijds architectuurbeeld. In combinatie met het prachtige openbaar gebied, waar veel ruimte is gegeven voor water en groen, maakt dit dé buurt waar iedereen wil wonen.

Behalve de locatie is ook de grootte van de huizen bijzonder. Er komen rijwoningen van 5,7 meter breed, twee-onder-een-kapwoningen, rijbungalows en sociale huurwoningen.

De Heeren van Rustenburg bestaat uit 18 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen, 5 rijbungalows en 1 vrijstaand geschakelde woning. Alle rijwoningen hebben een diepe achtertuin en de meeste hoekwoningen hebben een garage. De 14 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan het water. De overige twee-onder-een-kapwoningen hebben een diepe tuin op het zuiden. Bij de rijbungalows kun je slapen op de begane grond.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heeren van Rustenburg
Woningen
0 van 39 beschikbaar
Prijs
€ 340.000,- tot € 625.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden