Beijerlandsche Poort

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Oud-Beijerland
Actueel aanbod

€ 336.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 167m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Het is zover; de 12 appartementen van Oud-Beijerland staan in de verkoop!

Zie ook de projectwebsite beijerlandschepoort.nl

Via het appartementenoverzicht zijn de woningen allemaal goed te bekijken. Alle informatie per bouwnummer is beschikbaar op deze website.

Aanvullende informatie
Als wijziging op de informatie die al beschikbaar is, laten wij u weten dat de woningen op de begane grond met meer buitenruimte worden verkocht dan dat eerder bekend was. Zo zal de woning met bouwnummer 1 circa 102 m² / bouwnummer 2 circa 17 m² / bouwnummer 3 circa 9 m² / bouwnummer 4 circa 37 m² extra tuin toegewezen krijgen. Dit is allemaal extra bovenop het terras van 16 m² dat op de tekeningen staat. Diegenen die bang waren een tuin te gaan missen, kunnen nu dus ook kiezen voor een appartement mét tuin.

Een mooie bijkomstigheid van dit project is, dat u pas naar de notaris gaat voor de overdracht en de betaling, op het moment dat uw woning klaar is. De prijzen zijn vrij op naam, dus van extra (tussentijdse) kosten is geen sprake.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw favoriete appartement.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Beijerlandsche Poort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 336.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

MarQuis Makelaars & Taxateurs B.V.
Kerkstraat 7
3295BD 's-Gravendeel
marquis@marquis.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden