Beijerlandsche Poort

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Oud-Beijerland
Actueel aanbod

€ 444.000,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 151m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De bouw van de 12 grote en luxe appartementen aan de Beetsstraat 7 in Oud-Beijerland is gereed en wat is het geweldig mooi geworden!

Er is nu gelegenheid om alvast een kijkje te nemen in deze fraaie appartementen, zodat u een goed gevoel krijgt bij de grootte van de vertrekken, de interne afwerkingen en de ligging in het gebouw.

De woningen liggen aan de rand van het centrum en krijgen de beschikking over een (of meerdere) eigen parkeerplaats en een balkon of tuin (begane grond).

Een luxe afwerkingsniveau is standaard. De appartementen worden opgeleverd met comfortabele vloerverwarming, mooi sanitair en tegelwerk. De keuken kan (tot een bepaalde datum) nog zelf worden uitgezocht bij Tieleman Keukens. Hiervoor is een stelpost van € 12.500,- beschikbaar.

Aan duurzaamheid is eveneens gedacht. Zo wordt het gebouw standaard voorzien van voldoende zonnepanelen.

Aan ruimte en licht geen gebrek in de woningen. Dit wordt versterkt door de hoge plafonds, wat een nog ruimtelijker gevoel geeft.

Er is nog een klein aantal appartementen beschikbaar.
Deze variëren in grootte van 127 tot 151 m², exclusief de buitenruimte.
De prijzen variëren van € 444.000,= tot € 495.000,= vrij op naam.

De prijzen zijn vrij op naam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar. Natuurlijk is er ook een mooie brochure beschikbaar die kan worden afgehaald bij MarQuis makelaars & taxateurs, Kerkstraat 7 in ’s-Gravendeel.

Heeft u belangstelling, vragen, of wilt u eens verder praten over een appartement in Beijerlandsche Poort? Neemt u dan gerust contact op met Carsten Tieleman, hij helpt u graag verder!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Beijerlandsche Poort
Koopwoningen
3
Prijs
€ 444.000,- tot € 495.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden