Beijerlandsche Poort

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Oud-Beijerland
Actueel aanbod

€ 336.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 167m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

OPEN HUIS OP AFSPRAAK Zaterdag 16 mei van 10.00-13.00 uur

De bouw van de 12 luxe appartementen aan de Beetsstraat 7 in Oud-Beijerland vordert gestaag en naar verwachting wordt er deze zomer al opgeleverd.
Er is nu gelegenheid om alvast een kijkje te nemen in deze fraaie appartementen. Deze zijn nog niet klaar, maar u kunt wel een goed gevoel krijgen bij de grootte van de vertrekken en de ligging in het gebouw.

Op zaterdag 16 mei a.s. kan er op afspraak vrijblijvend worden gekeken. In verband met de nodige voorzorgsmaatregelen worden belangstellenden begeleid en is bezoek gelimiteerd tot 2 personen per afspraak.
Heeft u interesse? Bel dan voor het maken van een afspraak met MarQuis makelaars & taxateurs, 078 673 7244.

NU TE KOOP: Beijerlandsche Poort; 12 luxe appartementen aan de rand van het centrum

Aan de rand van het centrum wordt op dit moment gewerkt aan de transformatie van een kantoorgebouw naar een luxe appartementengebouw. Alle woningen krijgen de beschikking over een (of meerdere) eigen parkeerplaats en een balkon of tuin (begane grond).

Een luxe afwerkingsniveau is standaard. De appartementen worden opgeleverd met comfortabele vloerverwarming, mooi sanitair en tegelwerk en een luxe keuken. Uiteraard is inspraak mogelijk.

Aan duurzaamheid is eveneens gedacht. Zo wordt het gebouw standaard voorzien van voldoende zonnepanelen.

De appartementen variëren in grootte van 127 tot 167 m², exclusief de buitenruimte.
De prijzen variëren van € 436.000,= tot € 560.000,= vrij op naam.

De woningen worden naar verwachting opgeleverd tussen eind juli en eind september 2020, waarbij 31 oktober 2020 gegarandeerd wordt.

Deze prijzen zijn vast tot 31 juli 2020. Overdracht vindt plaats als de bouw gereed is. Dit betekent dus dat er geen sprake is van dubbele lasten tijdens de bouw. Een mooi bijkomend voordeel.

Meer informatie over Beijerlandsche Poort is te vinden op de projectsite, www.beijerlandschepoort.nl. Hierop vindt u o.a. de plattegronden. Natuurlijk is er ook een mooie brochure beschikbaar. Deze kan worden afgehaald bij MarQuis makelaars & taxateurs, Kerkstraat 7 in ’s-Gravendeel.

Heeft u belangstelling, vragen, of wilt u eens verder praten over een appartement in Beijerlandsche Poort? Neemt u dan gerust contact op met Carsten Tieleman, hij helpt u graag verder!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Beijerlandsche Poort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 336.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden