Tienvoet Heinenoord

Hoeksche Waard - Heinenoord
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nabij de Tienvoet in Heinenoord is ruimte voor een nieuw plan. Novaform gaat op deze locatie een nieuwbouwproject met circa 130 koopwoningen ontwikkelen. De woningtypes zijn divers: rij- en hoekwoningen, drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor de starters komen er enkele tiny houses en appartementen. Ook de openbare ruimte wordt door Novaform ontwikkeld. Hierdoor staat een goede samenhang tussen het openbaar gebied en de woningen en ontstaat er een groene woonwijk.

Op korte termijn zal er nog geen concrete informatie over dit plan beschikbaar zijn. Achter de schermen werken wij uiteraard hard aan dit plan. Zodra de projectwebsite live gezet wordt en er meer informatie volgt, brengen we je hiervan op de hoogte. De website en nieuwsbrieven hebben alleen betrekking op de koopwoningen en de bouwkavels. De verhuur van woningen verloopt niet via Novaform.

Ben je enthousiast over deze locatie? Meld je dan nu alvast aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tienvoet Heinenoord
Koopwoningen
130
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden