Wonen in 't groen

Hoeksche Waard - Heinenoord
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Stijlvol en verantwoord wonen, midden in de natuur. Aan de rand van Heinenoord komt een nieuwe, duurzame woonwijk met circa 142 duurzame woningen, waar mens en natuur in harmonie leven. Hier ervaar je een ongekende vrijheid, ruimte en rust. Zoals de naam al suggereert, woon je hier echt in het groen: meer dan de helft van project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, de waterrijke zones, natuurlijke paden en gevarieerde bebouwing vormen samen een eigentijdse en dynamische woonomgeving. Wonen in ’t groen combineert een statige uitstraling met een dorps karakter. Er heerst een ontspannen en aangename sfeer.

De website en nieuwsbrieven hebben alleen betrekking op de koopwoningen en de bouwkavels. De verhuur van woningen verloopt niet via Novaform. Ben je enthousiast over wonen in 't groen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in 't groen
Koopwoningen
130
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden