Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Ooststaete

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Oud-Beijerland
Toekomstig aanbod

€ 225.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 140m2
Kaveloppervlak
50 - 50m2

Over dit project

Op de hoek van de Ooststraat en Prins Bernhardstraat komen 28 nieuwbouwappartementen met royale balkons en terrassen en 7 studio’s. Met de komst van Ooststaete ondergaat dit gebied een metamorfose. Voor de verouderde woningbouw en een autobedrijf komt er een prachtig bebouwing in de plaats. De warme kleur gevelsteen, grote staande ramen en terrasvormige, speelse opzet geven het geheel een vriendelijke uitstraling.

De 3-kamerappartementen en studio’s zijn er in allerlei groottes. De woonruimte loopt uiteen van 50, 80 en 100 m² tot wel 140 m². Het leuke is dat het gevarieerde woningaanbod zorgt voor een fijne mix aan bewoners. Of u nu jong of ouder bent, start of doorstoomt, in Oostaete vindt iedereen een fijn thuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ooststaete
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Prijs
€ 225.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden