Blom fase 1

Hoeksche Waard - Klaaswaal
Actueel aanbod

€ 245.000,- tot € 825.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 190m2
Inhoud
218 - 764m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Er komt een mooie, nieuwe wijk in Klaaswaal. Ten zuiden van de voetbalvelden komen circa 120 nieuwe woningen.

Hier ervaar je rust en ruimte. Woon je aan een heerlijk park of aan het water. Hier woon je letterlijk tussen stad en land. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en recreƫren. Zoek je liever de drukte op? Dan zit je binnen een half uur in Rotterdam, Dordrecht of Oud-Beijerland.

Het gaat om een plan met verschillende woningtypen in het goedkope, middeldure en dure segment. Fase 1 omvat 31 woningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen en beneden-bovenwoningen. Zo is er voor ieder wat wils!

Wonen in Blom betekent duurzaam wonen. Zowel de omgeving als de woningen worden gebouwd met respect voor het milieu en de toekomst. De beneden- en bovenwoningen worden energieneutraal en de eengezinswoningen worden nul-op-de-meter.

Ruimtelijk & groen wonen wordt mogelijk in Blom!

Start bouw september 2023, verwachte oplevering in de nazomer van 2024.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blom fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 31 beschikbaar
Prijs
€ 245.000,- tot € 825.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden