Land van Essche Fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Strijen en buitengebied
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Zaterdag 25 november is de verkoop van fase 1 Land van Essche gestart. Een prachtig nieuwbouwplan in Strijen met 155 energie neutrale woningen. De nieuwe wijk biedt voor elk wat wils. Er zijn koop- en huurwoningen, variërend van appartement tot royale gezinswoning. Op deze website nemen we u graag mee in de beleving van deze ontwikkeling, waar betaalbaar en duurzaam wonen centraal staan.

Bijzonder zijn de verschillende woonsferen in het Land van Essche. Zo kunt u ‘Wonen aan de statige laan’, ‘Wonen aan het water’ en ‘Wonen aan het groen’. Ook qua woningaanbod is er volop variatie. In fase 1 komen appartementen en rijwoningen in verschillende groottes, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In het totaal wel 11 verschillende typen. 6 rijwoningen en 6 appartementen worden met Koopstartregeling worden aangeboden. Daarmee bieden we ook de starter op de woningmarkt een kans op een fijn, nieuw thuis.

Het Land van Essche ligt tussen de Schenkeldijk, Land van Essche 1 en een typisch Hoeksche Waards dijklint met daarachter het water van de Nieuwe haven. Het fijne van deze plek is dat u echt buiten woont, maar dat u met 5 minuten lopen ook in het dorp bent.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Land van Essche Fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 71 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden