Wonen in 't groen fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Heinenoord
Actueel aanbod

€ 275.700,- tot € 735.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 173m2
Kaveloppervlak
82 - 501m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

In de derde fase van 't groen komen 30 duurzame en bijna energieneutrale woningen. Het aanbod is heel divers en bestaat uit flexibel indeelbare hofwoningen, bronwoningen voor starters, en sfeervolle rijwoningen en tweekappers aan De Laan.

De Bronwoningen sluiten naadloos aan op het natuurlijke en circulaire karakter van 't groen. De woningen bestaan uit twee gestapelde modules op basis van hout. Dit woningtype is ideaal om te starten met je wooncarrière en uitermate geschikt voor kleinere huishoudens. De woning is zeer efficiënt ingedeeld met een gezellige, tuingerichte woonkamer. Op de verdieping bevindt zich een grote hoofdslaapkamer aan de achterzijde en aan de voorzijde een praktische tweede slaapkamer met frans balkon voor lekker veel lichtinval. De Bronwoning heeft een woonoppervlakte van 58 m2 op kavels die variëren van 78 tot 195 m2. De achtertuinen hebben een diepte van 10 tot 13 meter en zijn georiënteerd op het noorden of zuiden.

De klassieke, statige architectuur toont het deftige gezicht van de wijk. Dit is een waardige binnenkomer. Of in dit geval: thuiskomer, want zodra je De Laan binnenrijdt, word je getrakteerd op een fijne, groene omgeving. Door de ruime opzet van het plan woon je zowel voor als achter lekker vrij. Alle Laanwoningen hebben een royale woonkamer annex leefkeuken, drie slaapkamers en een zolder met ruimte voor een logeerkamer of werkplek. De duurzame installaties en bouwmethoden zorgen bovendien voor een zeer aangenaam wooncomfort. Twee hoekwoningen springen extra in het oog dankzij het verhoogde dak. Bovendien bieden de hoekwoningen meer eigen buitenruimte en hebben deze woningen een gemetselde berging aan de zijgevel. Alle tuinen zijn georiënteerd op het oosten.

Aan luxe en comfort geen gebrek in deze statige Twee-onder-een-kapwoningen aan De Laan. Fraaie details, waaronder het Franse balkonhek en ramen die bijna tot aan de grond doorlopen, geven deze woningen allure. Bouwnummers 85 en 96 zijn voorzien van een opvallende dwarskap. Hier beschik je ook over een uitgebouwde woonkamer. Ideaal als je nog meer woonruimte zoekt.
Verder hebben de woningen drie slaapkamers, een riante badkamer en zolder. Ook buiten heb je voldoende ruimte met een voortuin, zijtuin en riante achtertuin met een diepte van ca. 23 tot 28 meter, georiënteerd op het oosten. Aan de achterzijde kan je twee auto’s parkeren op eigen terrein. Vanuit de voorzijde van de woning kijk je uit op de sfeervolle met bomen omzoomde ‘oprijlaan’. De ruime, groene opzet geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.

Centraal in fase 3 liggen de Hofwoningen aan een groen hofje. Deze brede woningen met twee woonlagen zorgen voor een soepele overgang naar al het groen dat de omgeving te bieden heeft. De Hofwoningen bieden flexibele indelingsmogelijkheden! Standaard heeft deze woning een ruime slaapkamer en een aangrenzende badkamer op de begane grond. Dit woningtype heeft twee basisvarianten (zonder meerprijs).
Eén variant met de slaapkamer aan de achterzijde, en een alternatieve variant met slaapkamer aan de voorzijde en royale woonkamer met keuken aan de achterzijde. In overleg met de aannemer kan de badkamer ook naar de eerste verdieping verplaatst worden om beneden nog meer indelingsvrijheid te creëren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in 't groen fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 30 beschikbaar
Prijs
€ 275.700,- tot € 735.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden