Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Wonen in 't groen fase 2 appartementen

Hoeksche Waard - Heinenoord
Actueel aanbod

€ 435.000,- tot € 795.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
83 - 162m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Luxe wonen midden in het buitenleven. De appartementen staan voor optimaal genieten!
Deze 8 appartementen zijn voorzien van royale raampartijen. Dit zorgt voor een naadloze integratie van binnen en buiten, waardoor je direct in verbinding staat met de natuur. De appartementen zijn met oog voor detail ontworpen en bieden een hoogwaardige afwerking en luxe voorzieningen.

Mag het nog luxer? De penthouses zijn voorzien van grote terrassen. Te midden van de groene omgeving zijn deze appartementen de juiste keuze voor wie op zoek is naar rust, comfort en stijlvol wonen in een kleinschalig gebouw. Via de ruime gezamenlijke entree word je welkom geheten in het gebouw. Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift. Iedere woning is tevens voorzien van een berging op de begane grond. Op de begane grond bevindt zich, aan de achterzijde, een commerciƫle ruimte. Deze ruimte is bestemd voor maatschappelijke en/of medische dienstverlening.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in 't groen fase 2 appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 435.000,- tot € 795.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden