Wonen in 't groen fase 2a

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Heinenoord
Actueel aanbod

€ 379.000,- tot € 389.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 90m2
Kaveloppervlak
65 - 100m2
Inhoud
351 - 366m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

De ontwerpen van de Pleinwoningen en Kwadrantwoningen in fase 2a zijn gebaseerd op de voorhuizen en boerenschuren die vroeger in deze regio stonden. Deze woon- en werkruimtes voor boeren en hun families zijn monumenten van ons agrarisch erfgoed. Als hommage aan deze historische gebouwen heet de woonsfeer van fase 2 ‘Het Erf’. Je woont hier aan een sfeervol, groen plein. Ontworpen met veel aandacht voor natuur. Hier ontmoet je je buren en is het veilig voor spelende kinderen. Een mooi voorbeeld van dorpse charme in ’t groen. Bovendien loop je zo De Waard in voor een wandeling door dit prachtige park van de wijk.

Comfortabel wonen in een rustige setting
De kwadrantwoningen van 't groen zijn, zoals de naam al zegt, woningen met een bijzondere bouwvorm waarbij 4 woningen met hun achtergevels
tegen elkaar gebouwd zijn. Dit zorgt voor een gevoel van beslotenheid en rust. Je woont hier in het hart van Het Erf met vrij zicht op de omgeving.
Dankzij de compacte en knusse indeling zijn deze woningen ideaal voor starters en jonge gezinnen.

Optimaal genieten van modern wooncomfort aan een autoluw plein
De Pleinwoningen in 't groen zijn gelegen aan een autoluw plein in woonsfeer 'Het Erf'. Deze efficiënt ontworpen woningen zijn een perfecte uitvalsbasis voor starters of jonge gezinnen. Zoals 't groen al aangeeft, wordt ook aan het buitenleven veel aandacht besteed met fijne voortuin op het oosten of westen én toegang tot het groen in de wijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in 't groen fase 2a
Start verkoop
19-06-2024
Woningen
9 van 12 beschikbaar
Prijs
€ 379.000,- tot € 389.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rug-aan-rug woning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden