Blom fase 2

Hoeksche Waard - Klaaswaal
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 172m2
Kaveloppervlak
119 - 401m2
Inhoud
399 - 700m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Er komt een mooie, nieuwe wijk in Klaaswaal. Ten zuiden van de voetbalvelden komen circa 120 nieuwe woningen.

Hier ervaar je rust en ruimte. Woon je aan een heerlijk park of aan het water. Hier woon je letterlijk tussen stad en land. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en recreƫren. Zoek je liever de drukte op? Dan zit je binnen een half uur in Rotterdam, Dordrecht of Oud-Beijerland.

Het gaat om een plan met verschillende woningtypen in het goedkope, middeldure en dure segment. Fase 2 omvat 23 woningen, waaronder rijwoningen in diverse beukmaten en twee-onder-een-kapwoningen. Zo is er voor ieder wat wils!

Wonen in Blom betekent duurzaam wonen. Zowel de omgeving als de woningen worden gebouwd met respect voor het milieu en de toekomst. De woningen zijn zeer duurzaam en worden uitgevoerd als zogeheten nul-op-de-meter woningen.

Ruimtelijk & groen wonen wordt mogelijk in Blom!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blom fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 23 beschikbaar
Prijs
€ 375.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden