Blom fase 5

Hoeksche Waard - Klaaswaal
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 400.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
800 - 850m2

Over dit project

Er komt een mooie, nieuwe wijk in Klaaswaal. Ten zuiden van de voetbalvelden komen circa 120 nieuwe woningen.

Hier ervaar je rust en ruimte. Woon je aan een heerlijk park of aan het water. Hier woon je letterlijk tussen stad en land. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en recreëren. Zoek je liever de drukte op? Dan zit je binnen een half uur in Rotterdam, Dordrecht of Oud-Beijerland.

Het gaat om een plan met verschillende woningtypen in het goedkope, middeldure en dure segment. Fase 5 omvat 2 kavels ten behoeve van zelfbouw. Deze kavels zijn prachtig gelegen aan een dijk en bieden de mogelijkheid om jouw eigen droomhuis te bouwen op een fantastische plek.

Beide kavels mogen worden bebouwd met één vrijstaande woning. De kavels liggen aan de zuidzijde van plan Blom en worden ontsloten via de Oud-Cromstrijensedijk Oostzijde.

Ruimtelijk & groen wonen wordt mogelijk in Blom!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blom fase 5
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 2 beschikbaar
Prijs
€ 375.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden