Maestro Oud Beijerland

Nog 4 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoeksche Waard - Oud-Beijerland
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ontdek de perfecte mix van stedelijk wonen en betaalbaarheid in Oud-Beijerland. Een voormalig kantoorpand maakt plaats voor 26 moderne koopappartementen, speciaal ontworpen voor een- en tweepersoonshuishoudens. Stijlvol én betaalbaar. Grijp jij deze kans?

Alles wat je nodig hebt op ca. 45 tot 55 m². In een appartement van Maestro woon je knus, maar heb je toch voldoende ruimte voor jezelf of om te delen met je partner. Elke woning is zorgvuldig ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, waardoor je een functionele en stijlvolle leefruimte hebt. Alles nieuw en fris, ideaal om het helemaal naar je eigen smaak te stylen!

Oud-Beijerland omarmt het beste van twee werelden. Dit historische dorp heeft een levendige energie, met haar pittoreske grachten, groene polders, gezellige pleinen en moderne voorzieningen. De uitstekende verbindingen per openbaar vervoer en belangrijke snelwegen maken Maestro de perfecte locatie voor jouw moderne levensstijl. Welkom in de buurt waar alles binnen handbereik is…

Meer informatie

Kenmerken

Project
Maestro Oud Beijerland
Woningen
26 van 26 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden