Raadhuispark

Hoeksche Waard
Toekomstig aanbod

€ 352.000,- tot € 362.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 198m2
Kaveloppervlak
132 - 575m2
Inhoud
321 - 615m3

Over dit project

Aan de rand van Mijnsheerenland, aan de Raadhuislaan, wordt plaats gemaakt voor twee kavels en woningen. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

De woningen
De exacte invulling is nog onbekend. Wij zijn druk in gesprek met de Gemeente om dit vast te stellen. Komen hier rijwoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen of vrijstaande woningen? Wij weten het nog niet. Alle woningen zullen gepositioneerd worden op ruime kavels. Wil je je woning uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel? Geen probleem! Heb je interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Raadhuispark fase 6 zal naar verwachting in oktober 2020 in PreSale gaan.

MIJNSHEERENLAND
Vervelen is niet nodig in Mijnsheerenland want er zijn genoeg voorzieningen, zoals bijvoorbeeld;

*Algemene voorzieningen: Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kun je bijvoorbeeld terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
*Onderwijs: Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen, die ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum, welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
*Sportverenigingen en andere verenigingen: Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoeksche Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting. Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.
Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelfs een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima vertoeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Interesse
Heb je interesse in één van de woningen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Raadhuispark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
84 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 352.000,- tot € 362.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden