Spuifront

Inschrijving geopend.
Hoeksche Waard - Oud-Beijerland
Archief

€ 349.500,- tot € 1.165.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
71 - 259m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Bouw Spuifront is gestart!

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT.

Spuifront ligt aan de rand van de historische kern van Oud-Beijerland. Het voormalige terrein van de betonfabriek en zandhandel heeft een unieke locatie. Doordat de ligging direct aan het Spui ligt kunt u genieten van de ruimte en het gevarieerde uitzicht. Daarnaast loopt u zo het centrum in waar u kunt genieten van de levendige horeca en uitstekende voorzieningen.

De locatie is direct in het oog springend vanaf een aantal invalswegen waarbij de onderscheidende kwaliteiten zijn samen te vatten in water, uitzicht, architectuur en differentiatie. Spuifront verdient daarom uiterste zorgvuldigheid in het ontwerp en inpassing in de omgeving. Vanuit de locatie bent u in een mum van tijd op de grote uitvalswegen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spuifront
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 72 beschikbaar
Prijs
€ 349.500,- tot € 1.165.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoeksche Waard.

Aanmelden