Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Boerderij hoekwoning

De Boerderijwoningen in De Kreek voeren je terug naar het idyllische plattelandsleven van vroeger, maar wel met alle moderne gemakken van nu. De voorgevel is bekleed met zwarte houten planken, zoals het achterhuis van een traditionele boerderij. Een opvallend detail zijn de raampartijen die van onder tot boven optisch door lijken te lopen en zijn voorzien van een Frans balkon. De ruimere hoekwoningen zijn geïnspireerd op de klassieke kapschuur en hebben een stoer uiterlijk.

Geniet in de royale woonkamer of de achtertuin van het uitzicht over het water. Zie hoe de natuur langzaam ontwaakt en ervaar de rust en ruimte. De Boerderijhoekwoningen kenmerken zich door een grote open woonkeuken met openslaande deuren. Binnen en buiten gaan naadloos in elkaar over. De duurzame installaties bieden een aangenaam wooncomfort. Zo profiteer je het hele jaar door van een aangenaam en constant binnenklimaat.

Voor het ontwerp van de hoekwoningen, gelegen aan het water, is de traditionele kapschuur een belangrijke inspiratiebron. De zwarte houten en bakstenen gevelbekleding geven de woning een stoere look en maken het boerderijgevoel compleet. Vanuit de achtertuin -met een tuindiepte van circa 13 tot 15 meter- heb je een prachtig uitzicht over het water. Het brede water vormt een natuurlijke afscheiding met de bestaande bebouwing aan de overzijde. De berging is aangebouwd aan de voorzijde van de woning. Door de ruime opzet en groene omgeving blijven privacy en de kwaliteit van het uitzicht behouden. Hier ervaar je rust en ruimte.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 565.000,-
Kavel 200 m2 tot 203 m2
Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 625 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
12 - 200 m2 153 m2 4 625 m3 Geleverd
17 - 203 m2 153 m2 4 625 m3 Geleverd